Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su žalia rūkyta dešra
Sumuštinis su dešra ir sūriu yra klasikinis šio žanro patiekalas, gerai pažįstamas pusryčiams ar užkandžiui. Kad įprastas patiekalas įgautų neįprastą skonį, tereikia pakeisti ingredientus. Jei duoną paskrudinsite, vietoj virtos dešros naudosite žalią rūkytą dešrą, o vietoj kietojo sūrio - mocarelą, gausite traškią ir sodraus skonio skrebučių duoną. Svarbiausia pasirinkti kokybišką dešrą, kurios mėsos sudėtis būtų natūrali. Tada bus užtikrintas pikantiškas ir nepakartojamas patiekalo skonis.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Dešrą ir sūrį supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais. Ant sausos keptuvės 2-3 minutes iš abiejų pusių džioviname duoną.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Duoną aptepkite sviestu, ant kiekvienos riekelės uždėkite salotų lapų, ant viršaus uždėkite dešros ir sūrio.
Kategorijos