Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su žalia rūkyta šonine
Žalias rūkytas bekonas - tai ypatinga rūkytos kiaulienos rūšis, kurioje mėsos sluoksniai kaitaliojasi su riebalų sluoksniais. Tai maistingas, malonaus sūroko skonio ir dūmo prieskonio produktas. Žaliai rūkytą šoninę reikėtų vartoti saikingai, geriausia natūralią. Jei produktas yra raudonai rausvas, be tamsių dėmių, atrodo tankus, nėra pašalinių kvapų - vadinasi, lašiniai yra aukštos kokybės. Patiekalai su šonine visada gerai priimami. Skrudinta duona su ja yra ypač apetitiška.
Žingsnis 1
Paruoškite šoninę ir duoną. Įkaitinkite sausą keptuvę ir apkepkite šoninę, kol ji lengvai apskrus. Tada 2-3 minutes apkepkite duonos riekes iš abiejų pusių šoninės riebaluose.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Vieną duonos riekelių pusę aptepkite varške, ant viršaus uždėkite šoninės griežinėlių ir saulėje džiovintų pomidorų.
Kategorijos