Skrudinta duona su žalia rūkyta šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su žalia rūkyta šonine

Žalias rūkytas bekonas - tai ypatinga rūkytos kiaulienos rūšis, kurioje mėsos sluoksniai kaitaliojasi su riebalų sluoksniais. Tai maistingas, malonaus sūroko skonio ir dūmo prieskonio produktas. Žaliai rūkytą šoninę reikėtų vartoti saikingai, geriausia natūralią. Jei produktas yra raudonai rausvas, be tamsių dėmių, atrodo tankus, nėra pašalinių kvapų - vadinasi, lašiniai yra aukštos kokybės. Patiekalai su šonine visada gerai priimami. Skrudinta duona su ja yra ypač apetitiška.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
332 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su žalia rūkyta šonine Žingsnis 1
Paruoškite šoninę ir duoną. Įkaitinkite sausą keptuvę ir apkepkite šoninę, kol ji lengvai apskrus. Tada 2-3 minutes apkepkite duonos riekes iš abiejų pusių šoninės riebaluose.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su žalia rūkyta šonine Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Vieną duonos riekelių pusę aptepkite varške, ant viršaus uždėkite šoninės griežinėlių ir saulėje džiovintų pomidorų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos