Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su žemės riešutų pasta
Senovės actekai žemės riešutus pradėjo versti į pastą, jie tiesiog smulkiai sumalė riešutus ir pridėjo jų į savo racioną. Skrudinta duona su žemės riešutų pasta yra populiarūs pusryčiai Jungtinėse Valstijose. Žemės riešutuose gausu baltymų, juose nėra cholesterolio ir jie yra natūralus serotonino šaltinis. Idealios žemės riešutų pastos sudėtyje yra tik riešutų ir kartais druskos. Produkte neturėtų būti palmių, sojų, medvilnės sėklų, rapsų aliejaus, taip pat cukraus sirupų, kvapiųjų medžiagų ir konservantų.
Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną. Padėkite duoną ant sausos kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite mėlynių uogienės, tada pastos, ant viršaus išdėliokite bananų griežinėlius. Antrąją duonos riekę aptepkite džemu ir pasta, uždėkite ant viršaus ir lengvai prispauskite. Skrudintą duoną supjaustykite trikampėliais.
Kategorijos