Skrudinta duona su žemės riešutų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su žemės riešutų pasta

Senovės actekai žemės riešutus pradėjo versti į pastą, jie tiesiog smulkiai sumalė riešutus ir pridėjo jų į savo racioną. Skrudinta duona su žemės riešutų pasta yra populiarūs pusryčiai Jungtinėse Valstijose. Žemės riešutuose gausu baltymų, juose nėra cholesterolio ir jie yra natūralus serotonino šaltinis. Idealios žemės riešutų pastos sudėtyje yra tik riešutų ir kartais druskos. Produkte neturėtų būti palmių, sojų, medvilnės sėklų, rapsų aliejaus, taip pat cukraus sirupų, kvapiųjų medžiagų ir konservantų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinta duona su žemės riešutų pasta Žingsnis 1
Paskrudinkite duoną. Padėkite duoną ant sausos kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su žemės riešutų pasta Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite mėlynių uogienės, tada pastos, ant viršaus išdėliokite bananų griežinėlius. Antrąją duonos riekę aptepkite džemu ir pasta, uždėkite ant viršaus ir lengvai prispauskite. Skrudintą duoną supjaustykite trikampėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos