Skrudinta duona su žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinta duona su žuvies konservais

Tostai su žuvies konservais - dažnas šventinio stalo atributas. Tokiems skrebučiams geriau rinktis žuvų konservus su mažomis žuvimis aliejuje, sudėtus į stiklainį kaip visumą: pelėnus, šlakius, šprotus arba keptus ančiuvius. Kokybiški žuvų konservai būna šviesiai auksinės spalvos. Paprastai žuvies konservai derinami su kuo nors sūriu arba marinuotu. Mėgstantys netikėtus skonius turėtų išbandyti skrebučius su žuvies konservais ir kiviais - tai kažkas naujo, bet labai skanaus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinta duona su žuvies konservais Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Česnaką sumaišykite su majonezu. Gerai įkaitinkite keptuvę be aliejaus ir apkepkite duonos riekes iš abiejų pusių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Skrudinta duona su žuvies konservais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Aptepkite duoną česnakiniu majonezu. Ant viršaus uždėkite kivių griežinėlius ir ančiuvius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos