Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinta duona su žuvies konservais
Tostai su žuvies konservais - dažnas šventinio stalo atributas. Tokiems skrebučiams geriau rinktis žuvų konservus su mažomis žuvimis aliejuje, sudėtus į stiklainį kaip visumą: pelėnus, šlakius, šprotus arba keptus ančiuvius. Kokybiški žuvų konservai būna šviesiai auksinės spalvos. Paprastai žuvies konservai derinami su kuo nors sūriu arba marinuotu. Mėgstantys netikėtus skonius turėtų išbandyti skrebučius su žuvies konservais ir kiviais - tai kažkas naujo, bet labai skanaus.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Česnaką sumaišykite su majonezu. Gerai įkaitinkite keptuvę be aliejaus ir apkepkite duonos riekes iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Aptepkite duoną česnakiniu majonezu. Ant viršaus uždėkite kivių griežinėlius ir ančiuvius.
Kategorijos