Skrudinti ant duonos riekelių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinti ant duonos riekelių

Skrudintą duoną mėgsta tie, kurie nori numesti svorio. Duona yra puiki alternatyva mielinei duonai, pagamintai iš kvietinių miltų, kurie kenkia figūrai. Kad patiekalas būtų kuo sveikesnis, gaminant įdarą nenaudojamos dešrelės. Pirmenybė teikiama daržovėms, kiaušiniams, liesai mėsai ir žuviai.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinti ant duonos riekelių Žingsnis 1
Paruoškite makaronus skrebučiams. Kiaušinį sutarkuokite tarka. Avokadą supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką išspauskite per presą arba smulkiai sutarkuokite. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Visus šiuos ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrudinti ant duonos riekelių Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Kietąjį sūrį supjaustykite plonais griežinėliais. Dėkite sūrį ant duonos. Ant viršaus užtepkite kiaušinio ir avokado tešlos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos