Skrudinti lazdyno riešutai su itališkomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Skrudinti lazdyno riešutai su itališkomis žolelėmis

Neskubėkite pirkti paruoštų skrudintų lazdyno riešutų pakuotėse, pasigaminkite juos patys. Pirkdami lazdynų riešutus pagal svorį sutaupysite pinigų ir gausite neįprastą neįtikėtino pikantiško skonio produktą. Pats paruošimas užtruks labai nedaug laiko, o rezultatas jus maloniai nustebins. Be to, galite patys reguliuoti aliejaus ir druskos kiekį, todėl patiekalas bus dar sveikesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinti lazdyno riešutai su itališkomis žolelėmis Žingsnis 1
Nuluptus riešutus sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir nusausinkite. Gerai įkaitinkite keptuvę ant viryklės, suberkite lazdyno riešutus ir kaitinkite, kol lengvai apskrus. Sumažinkite ugnį ir kepkite, kol taps traškūs. Perkelkite riešutus į lėkštę.

Žingsnis 2

Skrudinti lazdyno riešutai su itališkomis žolelėmis Žingsnis 2
Šaukštą džiovintų žolelių sumalkite trintuve su druska. Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų, suberkite aromatinį mišinį ir kepkite prieskonius apie minutę, žiūrėdami, kad jie nepradėtų degti.

Žingsnis 3

Skrudinti lazdyno riešutai su itališkomis žolelėmis Žingsnis 3
Į keptuvę sugrąžinkite lazdyno riešutus ir kelias minutes nuolat maišydami kepkite aliejuje, išjunkite ugnį ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos