Skrudinti skrebučius multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinti skrebučius multicooker keptuvėje

Žodis "tostas" kilęs iš angliško žodžio "toast", kuris reiškia skrudintą duonos riekę. Skrudinta duona nuo paprastos duonos skiriasi tuo, kad jos plona pluta ir tolygus minkštimas leidžia tolygiai skrudinti arba kepti. Skrebučius galima gaminti su bet kuo, pavyzdžiui, rusišku sūriu, kumpiu ir kiniškais kopūstais, ir ne tik skrudintuve, orkaitėje ar keptuvėje, bet ir daugiafunkcinėje keptuvėje.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinti skrebučius multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius. Dvi duonos riekes iš abiejų pusių patepkite puse sviesto. Ant kiekvienos iš jų uždėkite po riekelę sūrio. Įjunkite daugiafunkcinę keptuvę 160 laipsnių temperatūroje arba režimą "Kepti", "Kepti". Kepkite skrebučius 5 minutes.

Žingsnis 2

Skrudinti skrebučius multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Baigti gaminti. Dubenyje sumaišykite majonezą, žoleles, kopūstus ir kumpį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išimkite duoną ir sūrį ir ant dviejų riekelių tolygiai užtepkite majonezo su žalumynais, kopūstais ir kumpiu. Uždenkite skrebučius kitomis dviem duonos riekelėmis, aptepkite likusiu sviestu ir kepkite tokiu pačiu režimu 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos