Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinti su augaliniu aliejumi
Traškūs skrebučiai su agurkais - gaivus ir lengvas užkandis, ypač populiarus vasarą. Kadangi agurkus sudaro 95 % vandens, jie puikiai malšina troškulį. Į skrebučius su agurkais galima dėti pomidorų, cukinijų, paprikų. Kad daržovių įdaras gerai laikytųsi ant skrudintos duonos, ją reikia patepti aliejumi. Šiam tikslui geriau rinktis augalinį aliejų, kuris, be to, turi savybę sustiprinti prieskonių ir prieskoninių žolelių, įskaitant česnaką, skonį ir kvapą.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Įdėkite duoną į sausą įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes ant vidutinės ugnies. Kepimo šepetėliu patepkite skrebučius augaliniu aliejumi ir gerai įtrinkite česnako puselėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Dubenyje sumaišykite susmulkintas žoleles ir agurkus. Įdarą užtepkite ant paruoštų skrebučių.
Kategorijos