Skrudinti su džiovintomis kalendromis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinti su džiovintomis kalendromis

Kalendra - tai kalendros žolelių pavadinimas. Rytuose ji naudojama kaip stiprinanti priemonė. Ji padeda sergant gastritu ir skrandžio opalige, teigiamai veikia virškinamąjį traktą. Džiovinta malta kalendra turi daug eterinių aliejų, antioksidantų ir vitaminų. Daugelis žmonių turi išankstinį nusistatymą prieš šį prieskonį dėl savotiško skonio, kurį jis suteikia patiekalams. Džiovinta kalendra yra kartaus skonio ir aštraus pikantiško aromato. Tačiau jos naudojimas naudingas daugeliui patiekalų, pavyzdžiui, skrebučiams.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinti su džiovintomis kalendromis Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Vištienos kiaušinį sudaužykite į tinkamą indą. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, džiovintos kalendros ir kruopščiai išplakite masę iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Skrudinti su džiovintomis kalendromis Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Į paruoštą mišinį įmerkite skrebučius, kad jie pasidengtų iš abiejų pusių. Dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos ir traškūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos