Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinti su džiovintomis kalendromis
Kalendra - tai kalendros žolelių pavadinimas. Rytuose ji naudojama kaip stiprinanti priemonė. Ji padeda sergant gastritu ir skrandžio opalige, teigiamai veikia virškinamąjį traktą. Džiovinta malta kalendra turi daug eterinių aliejų, antioksidantų ir vitaminų. Daugelis žmonių turi išankstinį nusistatymą prieš šį prieskonį dėl savotiško skonio, kurį jis suteikia patiekalams. Džiovinta kalendra yra kartaus skonio ir aštraus pikantiško aromato. Tačiau jos naudojimas naudingas daugeliui patiekalų, pavyzdžiui, skrebučiams.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Vištienos kiaušinį sudaužykite į tinkamą indą. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, džiovintos kalendros ir kruopščiai išplakite masę iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Į paruoštą mišinį įmerkite skrebučius, kad jie pasidengtų iš abiejų pusių. Dėkite ant įkaitintos keptuvės ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos ir traškūs.
Kategorijos