Skrudinti su kmynais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinti su kmynais

Kmynai laikomi vienu pirmųjų prieskonių, kuriuos europiečiai naudojo maisto skoniui pagerinti. Šis prieskonis užėmė garbingą vietą senovės romėnų, graikų ir egiptiečių virtuvėse. Nuo to laiko meilė šiam augalui nė kiek neišblėso. Nepaisant azijietiškos kilmės, šis prieskonis populiarus daugelyje šalių, įskaitant ir mūsų šalį. Kmynai yra geras geležies, kalcio, magnio ir kitų naudingų medžiagų šaltinis. Gaivus šio prieskonio skonis puikiai papildys įvairius patiekalus, įskaitant skrebučius, suteikdamas jiems pikantiško skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.37/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinti su kmynais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į dubenį įmuškite kiaušinį. Į kiaušinį įmaišykite varškę, druską ir pusę kmynų. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrudinti su kmynais Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Duonos riekes aptepkite sviestu ir ant viršaus užtepkite varškės mišinio. Sumuštinius išdėliokite ant sviestu išteptos kepimo skardos ir pabarstykite likusiais kmynais. Kepkite orkaitėje, kol skrebučiai lengvai paruduos, apie 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos