Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinti su kokosu
Saldūs, traškūs skrebučiai su kokosų prieskoniu - puikus greitų pusryčių pasirinkimas. Su šio patiekalo ingredientais galite eksperimentuoti be galo - jei norite, kad skrebučiai būtų pikantiškesnio skonio, į pieno ir kiaušinių mišinį įberkite žiupsnelį muskato riešuto arba kajeno pipirų. Jei norite daugiau saldumo, paskaninkite uogiene arba sirupu. Kokosas padeda stiprinti imuninę sistemą ir normalizuoja medžiagų apykaitą. Produktą geriausia laikyti inde su sandariu dangteliu.
Žingsnis 1
Paruoškite pieno ir kiaušinių mišinį skrebučiams. Kiaušinius suplakite su pienu, suberkite cukrų, vanilės ekstraktą, cinamoną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Bagetės griežinėlius 10-15 sekundžių pamirkykite pieno ir kiaušinio mišinyje, tada gerai apvoliokite kokoso drožlėse, sudėkite ant keptuvės ir kepkite ant vidutinės ugnies po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos