Skrudinti su kokosų aliejumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinti su kokosų aliejumi

Kokosų aliejus yra gryniausias aliejus pasaulyje. Jį sudaro specifinės riebalų rūgštys, kurias organizmas visiškai įsisavina. Produktas sėkmingai naudojamas gaminant įvairius patiekalus. Jo privalumu laikoma tai, kad terminio apdorojimo metu jis išlaiko naudingąsias savybes. Pakeitus sviestą kokosų aliejumi, patiekalas įgaus naują skonį ir aromatą. Taigi skrebučiai su kokosų sviestu ir bananais taps originaliais subtilaus skonio pusryčiais.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinti su kokosų aliejumi Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Supjaustykite duoną riekelėmis. Bananą supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Skrudinti su kokosų aliejumi Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekeles ant sausos keptuvės, skrudintuvėje arba orkaitėje. Kiekvieną riekelę patepkite kokosų aliejumi. Ant viršaus išdėliokite bananų griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos