Skrudinti su maltais kmynais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinti su maltais kmynais

Kmynai yra unikalus produktas, aktyviai naudojamas liaudies medicinoje, kosmetologijoje ir kulinarijoje. Svarbiausia yra jo savybės - tai puikus antispazminis vaistas, gerinantis virškinimą. Naudojant kosmetiką su kmynų sėklomis galima pasiekti greitesnę regeneraciją ir pagerinti odos būklę, kmynai taip pat naudingi plaukams, ne veltui senovės Egipte jie buvo naudojami mumifikacijai. Kmynų sėklų, kaip prieskonio, naudojimas neturi ribų. Jų aštrus aromatas ir sodrus aitrus skonis dera su daugybe patiekalų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinti su maltais kmynais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į tinkamą indą sudėkite kamambero sūrį, sudėkite maskarponės sūrį ir grietinę. Supilkite smulkintus askaloninius česnakus. Kruopščiai sumaišykite blenderiu. Pagal skonį įberkite maltų kmynų sėklų ir juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skrudinti su maltais kmynais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Vieną duonos riekės pusę patepkite minkštu sviestu. Pagal skonį pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Sudėkite į tinkamą formą sviestu patepta puse į viršų ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 5-7 minutes, kol taps traškūs. Išimkite ir leiskite atvėsti. Ant iškepto skrebučio storu sluoksniu užtepkite grietinės ir sūrio prieskonių mišinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos