Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinti su maltais kmynais
Kmynai yra unikalus produktas, aktyviai naudojamas liaudies medicinoje, kosmetologijoje ir kulinarijoje. Svarbiausia yra jo savybės - tai puikus antispazminis vaistas, gerinantis virškinimą. Naudojant kosmetiką su kmynų sėklomis galima pasiekti greitesnę regeneraciją ir pagerinti odos būklę, kmynai taip pat naudingi plaukams, ne veltui senovės Egipte jie buvo naudojami mumifikacijai. Kmynų sėklų, kaip prieskonio, naudojimas neturi ribų. Jų aštrus aromatas ir sodrus aitrus skonis dera su daugybe patiekalų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į tinkamą indą sudėkite kamambero sūrį, sudėkite maskarponės sūrį ir grietinę. Supilkite smulkintus askaloninius česnakus. Kruopščiai sumaišykite blenderiu. Pagal skonį įberkite maltų kmynų sėklų ir juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Vieną duonos riekės pusę patepkite minkštu sviestu. Pagal skonį pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Sudėkite į tinkamą formą sviestu patepta puse į viršų ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 5-7 minutes, kol taps traškūs. Išimkite ir leiskite atvėsti. Ant iškepto skrebučio storu sluoksniu užtepkite grietinės ir sūrio prieskonių mišinio.
Kategorijos