Publikavimo data: 2024-06-23
Skrudinti su tarkuotais migdolais
Egzotiškas desertas, kuris patiks daugeliui. Traškūs skrebučiai su saldžiais migdolais paruošiami gana paprastai. Migdolai laikomi puikiu kalcio, geležies, magnio, fosforo ir kalio šaltiniu. Turi daug B grupės vitaminų, taip pat vitamino E. Šis riešutas naudingas širdžiai ir kraujagyslėms, nes turi daug nesočiųjų riebalų, aminorūgščių ir mineralinių medžiagų.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtą leesoną. Sumaišykite kiaušinius, pieną, cukrų, migdolų ir vanilės ekstraktus.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, pamerkite ciabattos riekelę į leesoną, tada apvoliokite ją migdolų griežinėliais ir dėkite į keptuvę. Kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos