Skrudinti su tarkuotais migdolais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skrudinti su tarkuotais migdolais

Egzotiškas desertas, kuris patiks daugeliui. Traškūs skrebučiai su saldžiais migdolais paruošiami gana paprastai. Migdolai laikomi puikiu kalcio, geležies, magnio, fosforo ir kalio šaltiniu. Turi daug B grupės vitaminų, taip pat vitamino E. Šis riešutas naudingas širdžiai ir kraujagyslėms, nes turi daug nesočiųjų riebalų, aminorūgščių ir mineralinių medžiagų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skrudinti su tarkuotais migdolais Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtą leesoną. Sumaišykite kiaušinius, pieną, cukrų, migdolų ir vanilės ekstraktus.

Žingsnis 2

Skrudinti su tarkuotais migdolais Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, pamerkite ciabattos riekelę į leesoną, tada apvoliokite ją migdolų griežinėliais ir dėkite į keptuvę. Kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos