Skrudinti žemės riešutai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skrudinti žemės riešutai

Žemės riešutai yra naudingi organizmui, nes juose yra daug organizmui reikalingų naudingų vitaminų. Žemės riešutai naudingi smegenims. Kartu su kitais maisto produktais žemės riešutai įgauna naują skonį ir patraukia savo aromatu. Skrudinti žemės riešutai yra sveikas užkandis jums ir jūsų artimiesiems. Skrudintų žemės riešutų duokite vaikams kaip atskirą užkandį arba įmaišykite jų į pusryčių košę. Žemės riešutus galima vartoti ne tik kaip užkandį, bet ir pasiimti su savimi į kelionę patogioje pakuotėje ar stiklainyje. Žemės riešutai naudojami ne tik kaip užkandis, bet ir kepiniams ar papuošimams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinti žemės riešutai Žingsnis 1
Žemės riešutus 10 minučių užpilkite verdančiu vandeniu. Nusausinkite ir nuvarvinkite į sietelį. Nusausinkite žemės riešutus ir suvyniokite juos į delną, kad pašalintumėte luobeles.

Žingsnis 2

Skrudinti žemės riešutai Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite medų, druską ir vandenį. Sudėkite žemės riešutus į indą ir užpilkite sirupu. Sirupas turi visiškai padengti žemės riešutus.

Žingsnis 3

Skrudinti žemės riešutai Žingsnis 3
Indą su žemės riešutais 2 minutėms įdėkite į mikrobangų krosnelę. Žemės riešutai turėtų sušilti, bet vanduo neturėtų užvirti. Išimkite indą iš mikrobangų krosnelės ir nuspauskite sirupą.

Žingsnis 4

Skrudinti žemės riešutai Žingsnis 4
Pusę riešutų perkelkite į lėkštę, o likusius dėkite atgal į mikrobangų krosnelę ir kepkite, kol taps auksiniai. Tą patį padarykite ir su kita puse riešutų. Leiskite riešutams atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos