Publikavimo data: 2025-08-20
Skrudinti žemės riešutai
Žemės riešutai yra naudingi organizmui, nes juose yra daug organizmui reikalingų naudingų vitaminų. Žemės riešutai naudingi smegenims. Kartu su kitais maisto produktais žemės riešutai įgauna naują skonį ir patraukia savo aromatu. Skrudinti žemės riešutai yra sveikas užkandis jums ir jūsų artimiesiems. Skrudintų žemės riešutų duokite vaikams kaip atskirą užkandį arba įmaišykite jų į pusryčių košę. Žemės riešutus galima vartoti ne tik kaip užkandį, bet ir pasiimti su savimi į kelionę patogioje pakuotėje ar stiklainyje. Žemės riešutai naudojami ne tik kaip užkandis, bet ir kepiniams ar papuošimams.
Žingsnis 1
Žemės riešutus 10 minučių užpilkite verdančiu vandeniu. Nusausinkite ir nuvarvinkite į sietelį. Nusausinkite žemės riešutus ir suvyniokite juos į delną, kad pašalintumėte luobeles.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite medų, druską ir vandenį. Sudėkite žemės riešutus į indą ir užpilkite sirupu. Sirupas turi visiškai padengti žemės riešutus.
Žingsnis 3
Indą su žemės riešutais 2 minutėms įdėkite į mikrobangų krosnelę. Žemės riešutai turėtų sušilti, bet vanduo neturėtų užvirti. Išimkite indą iš mikrobangų krosnelės ir nuspauskite sirupą.
Žingsnis 4
Pusę riešutų perkelkite į lėkštę, o likusius dėkite atgal į mikrobangų krosnelę ir kepkite, kol taps auksiniai. Tą patį padarykite ir su kita puse riešutų. Leiskite riešutams atvėsti.
Kategorijos