Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska

Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska yra nebrangus ir populiarus užkandis. Žemės riešutų branduoliai skanūs patys savaime, tačiau šiek tiek juos paskrudinus riešutai įgauna patrauklesnę spalvą ir skonį. Be to, žemės riešutai yra labai naudingi, juose yra daug vitaminų A, B, D, E, PP. Patiekalo skonis priklauso nuo žemės riešutų skrudinimo ir pagrindinio ingrediento - druskos - pridėjimo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
551 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
47 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę. Supilkite riešutus ir beveik užvirkite. Dažnai maišydami kepkite 9-10 minučių. Nuimkite riešutus nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska Žingsnis 2
Atvėsusius žemės riešutus nulupkite nuo luobelių. Tai lengva padaryti: paimkite saują žemės riešutų į rankas, patrinkite juos ir nupūskite lukštus.

Žingsnis 3

Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska Žingsnis 3
Sumaišykite žemės riešutus su Himalajų druska, saulėgrąžų aliejumi ir prieskoniais, įsitikinkite, kad visi riešutai tolygiai pasidengė mišiniu.

Žingsnis 4

Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska Žingsnis 4
Pergamentą padėkite ant kepimo skardos arba stiklinio kepimo indo. Plonu sluoksniu paskleiskite riešutus ir siųskite juos į orkaitę 10 minučių paskrudinti. Žemės riešutai su Himalajų druska paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos