Publikavimo data: 2025-08-17
Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska
Skrudinti žemės riešutai su Himalajų druska yra nebrangus ir populiarus užkandis. Žemės riešutų branduoliai skanūs patys savaime, tačiau šiek tiek juos paskrudinus riešutai įgauna patrauklesnę spalvą ir skonį. Be to, žemės riešutai yra labai naudingi, juose yra daug vitaminų A, B, D, E, PP. Patiekalo skonis priklauso nuo žemės riešutų skrudinimo ir pagrindinio ingrediento - druskos - pridėjimo.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę. Supilkite riešutus ir beveik užvirkite. Dažnai maišydami kepkite 9-10 minučių. Nuimkite riešutus nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Atvėsusius žemės riešutus nulupkite nuo luobelių. Tai lengva padaryti: paimkite saują žemės riešutų į rankas, patrinkite juos ir nupūskite lukštus.
Žingsnis 3
Sumaišykite žemės riešutus su Himalajų druska, saulėgrąžų aliejumi ir prieskoniais, įsitikinkite, kad visi riešutai tolygiai pasidengė mišiniu.
Žingsnis 4
Pergamentą padėkite ant kepimo skardos arba stiklinio kepimo indo. Plonu sluoksniu paskleiskite riešutus ir siųskite juos į orkaitę 10 minučių paskrudinti. Žemės riešutai su Himalajų druska paruošti.
Kategorijos