Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu

Nuo vaikystės tai buvo mano mėgstamiausias pyragas. Dabar žinau, kaip jį pagaminti, "Skruzdėlynas" gaunasi labai skanus.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 1
Į dubenį supilkite ištirpintą sviestą, pieną, kiaušinius, cukrų, druską ir sodą. Išplakite tešlą plaktuvu.

Žingsnis 2

Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 2
Persijokite miltus ir suberkite į tešlą.

Žingsnis 3

Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 3
Išminkykite tešlą ir padalykite ją į 6 dalis. Dėkite į šaldiklį 1-2 valandoms.

Žingsnis 4

Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 4
Tešlą sutarkuokite stambia tarka ant riebalais išteptos kepimo skardos.

Žingsnis 5

Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą 10-15 minučių.

Žingsnis 6

Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 6
Sulaužykite sausainius ir leiskite jiems atvėsti. Įmaišykite kondensuotą pieną ir minkštą sviestą.

Žingsnis 7

Skruzdėlyno pyragas su virintu sutirštintu pienu Žingsnis 7
Gilų dubenį uždenkite maistine plėvele ir sudėkite sausainius. Atsargiai apverskite į lėkštę ir patiekite. Palikite skruzdėlyną 1-2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos