Publikavimo data: 2024-06-16
Skumbrė ant ugnies
Tokio skumbrės marinato tikrai nesate bandę. Žuvis gaunasi minkšta ir labai skani. Patiekalą nebus gėda patiekti ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Atšildykite ir išvalykite žuvį: nupjaukite galvą ir išskobkite vidų. Pageidautina nuo pilvo pašalinti plėvelę. Skumbrę supjaustykite griežinėliais. Žuvį gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Į supjaustytą žuvį suberkite apynius, "Adygeya" prieskonius, juoduosius ir raudonuosius pipirus, druską ir sojų padažą. Švelniai ir atsargiai sumaišykite žuvį. Dėkite į šaldytuvą marinuotis valandai.
Žingsnis 3
Supjaustytą žuvį atsargiai suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitusių anglių apie 10-15 minučių iš kiekvienos pusės, kartkartėmis apversdami iešmelius.
Kategorijos