Skumbrė ant ugnies pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skumbrė ant ugnies

Tokio skumbrės marinato tikrai nesate bandę. Žuvis gaunasi minkšta ir labai skani. Patiekalą nebus gėda patiekti ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
89 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė ant ugnies Žingsnis 1
Atšildykite ir išvalykite žuvį: nupjaukite galvą ir išskobkite vidų. Pageidautina nuo pilvo pašalinti plėvelę. Skumbrę supjaustykite griežinėliais. Žuvį gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Skumbrė ant ugnies Žingsnis 2
Į supjaustytą žuvį suberkite apynius, "Adygeya" prieskonius, juoduosius ir raudonuosius pipirus, druską ir sojų padažą. Švelniai ir atsargiai sumaišykite žuvį. Dėkite į šaldytuvą marinuotis valandai.

Žingsnis 3

Skumbrė ant ugnies Žingsnis 3
Supjaustytą žuvį atsargiai suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitusių anglių apie 10-15 minučių iš kiekvienos pusės, kartkartėmis apversdami iešmelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos