Skumbrė folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Skumbrė folijoje

Miltai, kepti folijoje, būna labai sultingi. Nors pati žuvis yra linkusi išsausėti, jei ją ruošiate neteisingai. Norėdami kepti miltus orkaitėje folijoje, turite paimti šviežią arba atitirpintą žuvį, ją nuvalyti, gerai nuplauti ir nusausinti. Pagrindinė švelnios filė paslaptis - sviestas, kuris dedamas į silkę prieš ją suvyniojant į foliją. Taip paruošta žuvis išlaiko didžiausią naudingų medžiagų kiekį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė folijoje Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Sumaišykite druską ir prieskonius. Šiuo mišiniu įtrinkite žuvį. Sviestą supjaustykite plonais griežinėliais ir užtepkite ant žuvies. Suvyniokite polaką į dvigubą folijos sluoksnį ir kepkite iki 180 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių. Kai žuvis iškeps, ištraukite ją ir atsargiai nuimkite foliją.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos