Publikavimo data: 2024-04-03
Skumbrė folijoje
Miltai, kepti folijoje, būna labai sultingi. Nors pati žuvis yra linkusi išsausėti, jei ją ruošiate neteisingai. Norėdami kepti miltus orkaitėje folijoje, turite paimti šviežią arba atitirpintą žuvį, ją nuvalyti, gerai nuplauti ir nusausinti. Pagrindinė švelnios filė paslaptis - sviestas, kuris dedamas į silkę prieš ją suvyniojant į foliją. Taip paruošta žuvis išlaiko didžiausią naudingų medžiagų kiekį.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Sumaišykite druską ir prieskonius. Šiuo mišiniu įtrinkite žuvį. Sviestą supjaustykite plonais griežinėliais ir užtepkite ant žuvies. Suvyniokite polaką į dvigubą folijos sluoksnį ir kepkite iki 180 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių. Kai žuvis iškeps, ištraukite ją ir atsargiai nuimkite foliją.
Kategorijos