Publikavimo data: 2024-06-15
Skumbrė grietinėlės padaže
Skumbrė yra skani, maistinga ir sveika žuvis. Šios žuvies mėsa vadinama jaunystės eliksyru, ji gerina regėjimą ir atmintį, reguliuoja hemoglobino kiekį ir medžiagų apykaitą. Skumbrė naudinga vaikams ir paaugliams, žindančioms moterims ir žmonėms, kurie rūpinasi tinkama mityba.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite skumbrių filė ir kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes. Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į švarų puodą ir suberkite smulkintus krapus. Užvirinkite grietinėlę, įberkite druskos ir pipirų. Į keptuvę sudėkite keptus skumbrės gabalėlius ir virkite 6 minutes.
Kategorijos