Skumbrė grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skumbrė grietinėlės padaže

Skumbrė yra skani, maistinga ir sveika žuvis. Šios žuvies mėsa vadinama jaunystės eliksyru, ji gerina regėjimą ir atmintį, reguliuoja hemoglobino kiekį ir medžiagų apykaitą. Skumbrė naudinga vaikams ir paaugliams, žindančioms moterims ir žmonėms, kurie rūpinasi tinkama mityba.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Skumbrė grietinėlės padaže Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite skumbrių filė ir kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes. Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 2

Skumbrė grietinėlės padaže Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į švarų puodą ir suberkite smulkintus krapus. Užvirinkite grietinėlę, įberkite druskos ir pipirų. Į keptuvę sudėkite keptus skumbrės gabalėlius ir virkite 6 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos