Publikavimo data: 2025-08-19
Skumbrė, iškepta po kailiu
Skanūs, sveiki maisto produktai, kuriuose yra omega-3.
Žingsnis 1
Atšildykite skumbrę, nuimkite galvą ir išvalykite visą vidų. Supjaustykite ją gabalėliais ir sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 2
Įpilkite maždaug 1 puodelį vandens ir pagal skonį įberkite druskos. Žuvis pati pasisavins druską iš vandens (bet, žinoma, geriau apsieiti be jos). Nuo morkų pašalinkite odą ir jas sutarkuokite. Sudėkite jas ant žuvies, uždengdami ją.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį kubeliais (arba supjaustykite plunksnelėmis išilgai pluošto). Užbarstykite ant skumbrės. Kepkite 30 minučių orkaitėje.
Kategorijos