Skumbrė, iškepta po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Skumbrė, iškepta po kailiu

Skanūs, sveiki maisto produktai, kuriuose yra omega-3.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Skumbrė, iškepta po kailiu Žingsnis 1
Atšildykite skumbrę, nuimkite galvą ir išvalykite visą vidų. Supjaustykite ją gabalėliais ir sudėkite į kepimo indą.

Žingsnis 2

Skumbrė, iškepta po kailiu Žingsnis 2
Įpilkite maždaug 1 puodelį vandens ir pagal skonį įberkite druskos. Žuvis pati pasisavins druską iš vandens (bet, žinoma, geriau apsieiti be jos). Nuo morkų pašalinkite odą ir jas sutarkuokite. Sudėkite jas ant žuvies, uždengdami ją.

Žingsnis 3

Skumbrė, iškepta po kailiu Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį kubeliais (arba supjaustykite plunksnelėmis išilgai pluošto). Užbarstykite ant skumbrės. Kepkite 30 minučių orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos