Skumbrė, kepta garstyčių ir sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skumbrė, kepta garstyčių ir sojų padaže

Skumbrė yra labai skani ir sveika žuvis, o svarbiausia - visų mėgstama. Jos beveik neįmanoma sugadinti, nes ji tinka bet kokio pavidalo. Tačiau puikus keptos skumbrės neįprastame padaže receptas tikrai nebus nereikalingas. Jis tikrai patiks jūsų artimiesiems ir bus puikus kasdienių pietų ar vakarienės pasirinkimas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė, kepta garstyčių ir sojų padaže Žingsnis 1
Paruoškite gilų indą ir sumaišykite jame grietinę, garstyčias, sojų padažą, druską ir pipirus. Žuvį supjaustykite gabaliukais ir perkelkite į indą su padažu, sumaišykite, kad skumbrė tolygiai pasidengtų padažu. Marinuokite apie 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Skumbrė, kepta garstyčių ir sojų padaže Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išdėliokite ant indo dugno. Tada sluoksniuokite skumbrę. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite žuvį apie 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos