Publikavimo data: 2024-06-15
Skumbrė, kepta garstyčių ir sojų padaže
Skumbrė yra labai skani ir sveika žuvis, o svarbiausia - visų mėgstama. Jos beveik neįmanoma sugadinti, nes ji tinka bet kokio pavidalo. Tačiau puikus keptos skumbrės neįprastame padaže receptas tikrai nebus nereikalingas. Jis tikrai patiks jūsų artimiesiems ir bus puikus kasdienių pietų ar vakarienės pasirinkimas.
Žingsnis 1
Paruoškite gilų indą ir sumaišykite jame grietinę, garstyčias, sojų padažą, druską ir pipirus. Žuvį supjaustykite gabaliukais ir perkelkite į indą su padažu, sumaišykite, kad skumbrė tolygiai pasidengtų padažu. Marinuokite apie 20-30 minučių.
Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išdėliokite ant indo dugno. Tada sluoksniuokite skumbrę. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite žuvį apie 25-30 minučių.
Kategorijos