Publikavimo data: 2025-08-17
Skumbrė, kepta po sūriu
Skani ir maistinga žuvis puikiai dera su sūriu. Sūrio kiekį ir jo riebumą reguliuokite pagal savo skonį. Vietoj terijakio padažo galite naudoti žuviai skirtą prieskonių mišinį. Pusiau kietą sūrį galima pakeisti lydytu sūriu.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir išvalykite žuvį, nupjaukite galvą.
Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite, užpilkite terijakio padažu.
Žingsnis 3
Skumbrę supjaustykite gabalėliais ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių po 5 minutes.
Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo karštą žuvį.
Žingsnis 5
Uždenkite keptuvę dangčiu ir palaukite, kol sūris išsilydys.
Kategorijos