Skumbrė, kepta po sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Skumbrė, kepta po sūriu

Skani ir maistinga žuvis puikiai dera su sūriu. Sūrio kiekį ir jo riebumą reguliuokite pagal savo skonį. Vietoj terijakio padažo galite naudoti žuviai skirtą prieskonių mišinį. Pusiau kietą sūrį galima pakeisti lydytu sūriu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite ir išvalykite žuvį, nupjaukite galvą.

Žingsnis 2

Skumbrė, kepta po sūriu Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite, užpilkite terijakio padažu.

Žingsnis 3

Skumbrę supjaustykite gabalėliais ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių po 5 minutes.

Žingsnis 4

Skumbrė, kepta po sūriu Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo karštą žuvį.

Žingsnis 5

Uždenkite keptuvę dangčiu ir palaukite, kol sūris išsilydys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos