Skumbrė, kepta su bulvėmis ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Skumbrė, kepta su bulvėmis ir daržovėmis

Su bulvėmis ir daržovėmis kepta skumbrė - nepaprastai skanus, sotus ir gražus patiekalas. Sluoksniais išdėliotų bulvių ir daržovių garnyras ir viduryje iškepta žuvis atrodo labai apetitiškai, o skonis labai sultingas ir švelnus. Po iškepusia plutele su lydytu sūriu ji gaunasi tiesiog skani!
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė, kepta su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 1
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus grietinės, druskos, garstyčių ir Provanso žolelių. Mišiniu aptepkite skumbrės filė, susukite jas į ritinėlius ir sutvirtinkite virvele. Marinuokite šaldytuve 1 valandą.

Žingsnis 2

Skumbrė, kepta su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 2
Tuo tarpu svieste lengvai pakepinkite svogūną, sudėkite daržovių mišinį, išmaišykite ir troškinkite 5-6 minutes.

Žingsnis 3

Skumbrė, kepta su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 3
Bulves supjaustykite apskritimais ir sumaišykite su 4 šaukštais grietinės, česnaku. Pagal skonį pagardinkite pipirais, druska ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Skumbrė, kepta su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 4
Išimkite marinuotos žuvies suktinukus iš virvelių, kiekvieną jų perpjaukite į dvi dalis ir sudėkite į kepimo indo vidurį. Aplink žuvį sudėkite pusę bulvių, tada svogūnų ir daržovių sluoksnį ir uždenkite likusiomis bulvėmis.

Žingsnis 5

Skumbrė, kepta su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 5
Sutarkuokite lydytą sūrį stambia tarka ir apibarstykite žuvį bei bulves. Į formą įpilkite truputį vandens, uždenkite folija ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 40 minučių 220 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos