Skumbrė, kepta su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skumbrė, kepta su majonezu

Skumbrė turi didžiulę naudą žmogaus organizmui. Joje yra daug vitaminų, mineralų ir mikroelementų. Tai omega-3 rūgšties, kuri stiprina organizmo gynybines funkcijas ir gerina medžiagų apykaitą, šaltinis. Patiekalai iš skumbrės, nebrangūs ir lengvai paruošiami, populiarūs ne tik dėl naudingųjų savybių, bet ir dėl skonio. Orkaitėje su majonezu kepta skumbrė būna minkšta, sultinga ir aromatinga.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė, kepta su majonezu Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį žiedais. Majonezą sumaišykite su maltais juodaisiais pipirais ir druska ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Skumbrė, kepta su majonezu Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Ant jo sudėkite svogūnų žiedus. Ant svogūnų pagalvės sudėkite skumbrę, prieš tai iš abiejų pusių ir iš vidaus apteptą majonezo, pipirų ir druskos mišiniu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite skumbrę 30 minučių, kol ji taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos