Publikavimo data: 2025-08-19
Skumbrė, kepta svogūnų ir citrinų padaže su bulvių koše
Puiki vakarienė visai šeimai. Greita, sveika ir labai skanu.
Žingsnis 1
Atšildykite žuvį, išimkite vidų ir galvą. Nuplaukite ir nusausinkite.
Žingsnis 2
Žuvį įtrinkite druska, pipirais, prieskoniais ir garstyčiomis. Rankomis sutrinkite pusžiedžiais supjaustytą citriną ir svogūną. Svogūną ir citriną sudėkite į žuvies vidų ir ant jos viršaus. Palikite marinuotis 40 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite bulvių košę. Išvirkite bulves, jas pasūdykite. Sutrinkite trintuvu. Supilkite karštą pieną ir sviestą. Dar kartą gerai sutrinkite plaktuvu. Sudėkite žuvį ant kepimo skardos ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių Celsijaus orkaitėje.
Kategorijos