Publikavimo data: 2024-04-03
Skumbrė kiaušinių plakinyje
Keptuvėje tešloje kepta žuvis būna apetitiška ir sultinga. Minkšta žuvis be kaulų tinka su bulvių koše. Šaldyta lašiša parduodama ištisus metus, todėl pasimėgauti karštu užkandžiu nebus sunku. Rinkitės žuvį su lygia ledo plutele.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Supjaustykite žuvį porcijomis. Jie turi būti dideli, 5-7 cm storio.
Žingsnis 2
Sumaišykite tešlą. Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. Supilkite kvietinius miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Iškepkite žuvį. Keptuvę statykite ant ugnies. Joje įkaitinkite augalinį aliejų. Įmerkite žuvį į tešlą ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinė.
Kategorijos