Publikavimo data: 2024-06-23
Skumbrė, marinuota su petražolėmis
Skumbrė - puikus sveiko ir sotaus patiekalo pasirinkimas. Marinuota žuvis papuoš ir šventinį, ir kasdienį stalą. Ji tikrai bus įvertinta. Ją galima valgyti kaip savarankišką patiekalą, taip pat dėti į įvairius patiekalus, pavyzdžiui, salotas ar užkandžius.
Žingsnis 1
Į vandenį suberkite druską, cukrų, prieskonius, žoleles ir aštriuosius pipirus. Užvirinkite ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Išvalykite žuvis, nupjaukite galvas ir uodegas, nuplaukite. Pašalinkite smulkius kaulus ir supjaustykite 2 cm gabalėliais.
Žingsnis 3
Supilkite marinatą į marinatui skirtą indą ir sudėkite žuvį. Padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Kategorijos