Skumbrė, marinuota su petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skumbrė, marinuota su petražolėmis

Skumbrė - puikus sveiko ir sotaus patiekalo pasirinkimas. Marinuota žuvis papuoš ir šventinį, ir kasdienį stalą. Ji tikrai bus įvertinta. Ją galima valgyti kaip savarankišką patiekalą, taip pat dėti į įvairius patiekalus, pavyzdžiui, salotas ar užkandžius.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė, marinuota su petražolėmis Žingsnis 1
Į vandenį suberkite druską, cukrų, prieskonius, žoleles ir aštriuosius pipirus. Užvirinkite ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Skumbrė, marinuota su petražolėmis Žingsnis 2
Išvalykite žuvis, nupjaukite galvas ir uodegas, nuplaukite. Pašalinkite smulkius kaulus ir supjaustykite 2 cm gabalėliais.

Žingsnis 3

Skumbrė, marinuota su petražolėmis Žingsnis 3
Supilkite marinatą į marinatui skirtą indą ir sudėkite žuvį. Padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos