Skumbrė, marinuota su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Skumbrė, marinuota su svogūnais

Skumbrė yra nepaprastai vertinga žuvis. Joje gausu mineralų ir riebalų rūgščių, ypač omega-3.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais žiedais.

Žingsnis 2

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 2
Skumbrę supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 3
Į dubenį, kuriame marinuosite žuvį, sudėkite svogūną. Įpilkite augalinio aliejaus, druskos ir acto. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 4
Palikite svogūnus mirkti.

Žingsnis 5

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 5
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite juodųjų ir raudonųjų pipirų žirnelius, lauro lapą.

Žingsnis 6

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 6
Užvirinkite vandenį ir virkite 2 minutes.

Žingsnis 7

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 7
Perkelkite skumbrės gabaliukus į dubenį su svogūnu, kuris jau buvo pamirkytas acte, druskoje ir aliejuje.

Žingsnis 8

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 8
Žuvį užpilkite karštu vandeniu su pipirais ir lauro lapu. Padėkite žuvį į šaldytuvą 4 valandoms.

Žingsnis 9

Skumbrė, marinuota su svogūnais Žingsnis 9
Paruošta aštri ir aromatinga marinuota skumbrė! Kitą dieną ji bus dar skanesnė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos