Skumbrė su abrikosais ir citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skumbrė su abrikosais ir citrina

Skumbrė yra labai naudinga bet kokio pavidalo, tačiau ypač gera kepta. Ją galima kepti su bulvėmis ir kitomis daržovėmis, taip pat su citrina ir abrikosais. Toks derinys, nors ir neįprastas, bet vis tiek ras savo vietą ant pietų stalo. Dėl citrinos mėsa tampa dar minkštesnė ir aromatingesnė. O abrikosai suteikia skoniui pikantiškumo.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė su abrikosais ir citrina Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite abrikosus, citriną padalykite į 4 ketvirčius ir supjaustykite griežinėliais. Majonezą sumaišykite su prieskoninėmis žolelėmis ir pagardinkite druska. Šiuo mišiniu aptepkite visas žuvies puses.

Žingsnis 2

Skumbrė su abrikosais ir citrina Žingsnis 2
Į žuvies pilvą sudėkite abrikosus ir citriną, suriškite dantų krapštukais, kad turinys neišbyrėtų. Kepkite žuvį 190 laipsnių temperatūroje, kol visiškai iškeps, bet ne ilgiau kaip 40 minučių. Baigiant kepti išimkite dantų krapštukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos