Publikavimo data: 2024-06-12
Skumbrė su daržovėmis
Skumbrė su daržovėmis yra sotus ir sveikas patiekalas šeimos vakarienei. Šios jūros žuvies mėsoje yra daug omega-3 riebalų rūgščių. Dėl jų žmogaus organizme vyksta ląstelių dalijimasis. Todėl skumbrė ilgina jaunystę ir lėtina senėjimą. Žuvį galima ruošti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, ją kepti ir patiekti po daržovių apvalkalu.
Žingsnis 1
Paruoškite skumbrę. Žuvies filė pabarstykite druska ir pipirais. Dėkite į įkaitintą keptuvę su 3 valgomaisiais šaukštais aliejaus ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Daržoves ir žoleles sudėkite į gilų dubenį, pasūdykite, pagal skonį pasūdykite, apšlakstykite citrinos sultimis. Išmaišykite, nusiųskite į puodą, supilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus. Virkite nuo virimo temperatūros 5 minutes.
Kategorijos