Skumbrė su makaronais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skumbrė su makaronais

Žuvis yra vienas svarbiausių ir dažniausiai vartojamų maisto produktų žmogaus mityboje. Žuvyje yra daug sveikų riebalų rūgščių ir vitaminų, lengvai virškinamų baltymų. Skumbrė yra viena iš žinomiausių jūrų pasaulio atstovių visos Europos gyventojams. Didžiausias skumbrės pliusas - joje yra mūsų organizmui taip reikalingos omega-3, jos yra kelis kartus daugiau nei kitų rūšių žuvyse. Įdomus skumbrės ir makaronų patiekalo variantas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė su makaronais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir siųskite jį į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Porą minučių pakepinkite ant vidutinės ugnies, sudėkite pomidorų pastą ir sojų padažą.

Žingsnis 2

Skumbrė su makaronais Žingsnis 2
Įpilkite pusę puodelio vandens ir išmaišykite. Smulkiai supjaustykite marinuotą agurką ir sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 3

Skumbrė su makaronais Žingsnis 3
Skumbrės filė supjaustykite mažais gabalėliais. Dėkite į keptuvę. Kepkite 5 min. ant vidutinės ugnies, sudėkite smulkiai sutarkuotą česnaką, pagal skonį įberkite druskos ir išmaišykite. Užvirinkite ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos