Publikavimo data: 2025-08-20
Skumbrė su pikantišku padažu
Taip paruoštą lašišą įvertins žuvies patiekalų mėgėjai.
Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite, supjaustykite, nuplaukite nuo juodų plėvelių ir išdžiovinkite. Prieš kepdami kiekvieną sūdytos ir pipirais pabarstytos žuvies gabalėlį apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Supjaustykite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 4
Daržoves blanširuokite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 5
Į keptuvę dėkite po 5 minutes iš abiejų pusių apkeptą žuvį. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir ant viršaus uždėkite 3 šaukštus majonezo.
Žingsnis 6
Ant viršaus uždėkite kepsnį ir įpilkite vandens, kad apsemtų lašišos gabalėlius, įdėkite lauro lapą.
Kategorijos