Skumbrė su pikantišku padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skumbrė su pikantišku padažu

Taip paruoštą lašišą įvertins žuvies patiekalų mėgėjai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Skumbrė su pikantišku padažu Žingsnis 1
Žuvį nuvalykite, supjaustykite, nuplaukite nuo juodų plėvelių ir išdžiovinkite. Prieš kepdami kiekvieną sūdytos ir pipirais pabarstytos žuvies gabalėlį apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Skumbrė su pikantišku padažu Žingsnis 2
Dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Skumbrė su pikantišku padažu Žingsnis 3
Supjaustykite morkas ir svogūnus.

Žingsnis 4

Skumbrė su pikantišku padažu Žingsnis 4
Daržoves blanširuokite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 5

Skumbrė su pikantišku padažu Žingsnis 5
Į keptuvę dėkite po 5 minutes iš abiejų pusių apkeptą žuvį. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir ant viršaus uždėkite 3 šaukštus majonezo.

Žingsnis 6

Skumbrė su pikantišku padažu Žingsnis 6
Ant viršaus uždėkite kepsnį ir įpilkite vandens, kad apsemtų lašišos gabalėlius, įdėkite lauro lapą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos