Skumbrė su sezamų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skumbrė su sezamų padažu

Populiarios ir nebrangios jūros žuvies skumbrės dėka galime lengvai praturtinti savo organizmą sveikais riebalais ir vitaminais. Ar kada nors susimąstėte, kodėl tokia sveika žuvis kainuoja eilę kartų mažiau nei brangios raudonosios žuvies rūšys, turinčios didelį kiekį Omega 3. Viskas dėl geros maskuotės, jos spalva leidžia gerai pasislėpti, todėl turguose šios žuvies gaunama daug, todėl ji yra labai nebrangi.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė su sezamų padažu Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite marinatą žuviai: išspauskite pusės citrinos sultis, suberkite žuvies prieskonius, alyvuogių aliejų, sezamų padažą ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Skumbrė su sezamų padažu Žingsnis 2
Padarykite kryžminius pjūvius ant žuvies. Apšlakstykite ją marinatu ir suvyniokite į foliją.

Žingsnis 3

Skumbrė su sezamų padažu Žingsnis 3
20 minučių pašaukite į 180° temperatūros orkaitę. Po 20 minučių atidarykite foliją ir palikite orkaitėje dar 10 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos