Skumbrė su sūrymu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skumbrė su sūrymu

Skumbrė puikiai tinka marinuoti namuose. Ji būna labai minkšta, saikingai riebi ir aštri. Tokią žuvį labai lengva paruošti, tam nereikia daug produktų, o rezultatas džiugins aromatu ir skoniu. Skumbrė sūryme taps puikiu ir jūsų mėgstamiausiu šaltu užkandžiu ant šventinio stalo, taip pat užkandžiu paprastomis dienomis.
Gaminimo laikas
840 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė su sūrymu Žingsnis 1
Iš skumbrės išvalykite vidurius ir plėveles ir supjaustykite ją filė be kaulų. Paruoštą žuvies filė įtrinkite druskos ir cukraus mišiniu, tada iš visų pusių aptepkite tarkuotu česnaku.

Žingsnis 2

Skumbrė su sūrymu Žingsnis 2
Česnaką nulupkite, nuplaukite ir smulkiai sutarkuokite. Lauro lapą sutrinkite trintuvu.

Žingsnis 3

Skumbrė su sūrymu Žingsnis 3
Česnaką sumaišykite su smulkintu lauro lapu, kalendra ir pipirais ir šiuo mišiniu apibarstykite skumbrės filė.

Žingsnis 4

Skumbrė su sūrymu Žingsnis 4
Žuvis sudėkite vieną ant kitos poromis ir sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę. Palikite skumbrę marinuotis kambario temperatūroje 3-5 valandas arba įdėkite į šaldytuvą per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos