Publikavimo data: 2024-06-23
Skumbrė su vištienos sultiniu
Paprastai mėsą ar žuvį valgome atskirai ir deriname šiuos produktus su daržovėmis, garnyrais, žalumynais. Tačiau šiame recepte mėsa ir žuvis bus kartu. Skumbrė ir vištiena - įdomus derinys. Pabandykime, patiekalas pasirodys sotus, maistingas, bet kartu lengvas ir sveikas, nes gaminsime sriubą. Geras variantas vakarienei ar pietums žiemos sezonu. Toks patiekalas sušildys, suteiks energijos ir pakels nuotaiką.
Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite vištienos sultinį. Užpilkite šlauneles vandeniu, užvirinkite ir virkite 30 minučių.
Žingsnis 2
Kol sultinys verda, supjaustykite skumbrę gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir morkas ir pakepinkite keptuvėje.
Žingsnis 3
Į vištienos sultinį sudėkite skumbrę ir virkite 15 minučių. Tada sudėkite ryžius, kubeliais supjaustytas bulves, druską, pipirus ir lauro lapą.
Žingsnis 4
Likus kelioms minutėms iki virimo pabaigos, sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas.
Kategorijos