Skumbrė su vištienos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skumbrė su vištienos sultiniu

Paprastai mėsą ar žuvį valgome atskirai ir deriname šiuos produktus su daržovėmis, garnyrais, žalumynais. Tačiau šiame recepte mėsa ir žuvis bus kartu. Skumbrė ir vištiena - įdomus derinys. Pabandykime, patiekalas pasirodys sotus, maistingas, bet kartu lengvas ir sveikas, nes gaminsime sriubą. Geras variantas vakarienei ar pietums žiemos sezonu. Toks patiekalas sušildys, suteiks energijos ir pakels nuotaiką.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė su vištienos sultiniu Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite vištienos sultinį. Užpilkite šlauneles vandeniu, užvirinkite ir virkite 30 minučių.

Žingsnis 2

Skumbrė su vištienos sultiniu Žingsnis 2
Kol sultinys verda, supjaustykite skumbrę gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir morkas ir pakepinkite keptuvėje.

Žingsnis 3

Skumbrė su vištienos sultiniu Žingsnis 3
Į vištienos sultinį sudėkite skumbrę ir virkite 15 minučių. Tada sudėkite ryžius, kubeliais supjaustytas bulves, druską, pipirus ir lauro lapą.

Žingsnis 4

Skumbrė su vištienos sultiniu Žingsnis 4
Likus kelioms minutėms iki virimo pabaigos, sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos