Skumbrė su žiediniais kopūstais, kepta folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Skumbrė su žiediniais kopūstais, kepta folijoje

Skumbrė yra gana savito ir malonaus skonio žuvis. Ji puikiai dera ir su citrina, ir su sūriu, todėl, sprendžiant klausimą, su kuo ją derinti, galima pasitelkti fantaziją. Vienas sėkmingiausių derinių - skumbrė su žiediniais kopūstais, nes švelnūs, orui laidūs žiediniai kopūstai puikiai papildo tekstūrinę žuvį ir sukuria labai neįprastą patiekalą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė su žiediniais kopūstais, kepta folijoje Žingsnis 1
Išvalytą žuvį pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Į žuvies vidų taip pat įdėkite keletą krapų ir petražolių šakelių.

Žingsnis 2

Skumbrė su žiediniais kopūstais, kepta folijoje Žingsnis 2
Nuplautus ir nusausintus žiedinius kopūstus supjaustykite nedideliais žiedynais ir lengvai apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Skumbrė su žiediniais kopūstais, kepta folijoje Žingsnis 3
Padėkite žuvį ant folijos lakšto. Šonus uždenkite žiediniais kopūstais ir susukite folijos šonus, kad padarytumėte improvizuotą valtį. Sudėkite skumbrių laivelius ant kepimo skardos ir kepkite 180 ℃ orkaitėje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos