Skumbrė, troškinta su havajiečių mišiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Skumbrė, troškinta su havajiečių mišiniu

Skumbrė yra viena populiariausių ir visiems pažįstamų žuvų. Ji taip pat labai populiari, nes jos mėsoje yra daug cinko ir jodo. Ją reikėtų įtraukti į avitaminoze ir kraujo ligomis sergančių žmonių racioną. Skumbrė puikiai tinka bet kokiam maisto ruošimui. Troškinta skumbrė kartu su Havajų mišiniu yra nuostabaus skonio, o mėsa švelni, sultinga ir aromatinga.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrė, troškinta su havajiečių mišiniu Žingsnis 1
Nupjaukite skumbrės galvą, uodegą ir pelekus bei išimkite vidų. Pašalinkite juodą plėvelę ir gerai nuplaukite.

Žingsnis 2

Skumbrė, troškinta su havajiečių mišiniu Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o morkas - mažais kubeliais. Paimkite gilią keptuvę ir kelias minutes pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 3

Skumbrė, troškinta su havajiečių mišiniu Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus ant pjaustymo lentos koteliu žemyn, supjaustykite juos iš pradžių plokštelėmis, paskui strypeliais, judėdami skersai apskritimų. Apverskite pomidorą ant šono ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus į keptuvę prie svogūnų ir morkų ir kepkite kartu ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Skumbrė, troškinta su havajiečių mišiniu Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite havajietišką mišinį, sudėkite grietinę ir pomidorų pastą, gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes. Tada į daržovių mišinį supilkite verdantį vandenį ir užvirinkite.

Žingsnis 5

Skumbrė, troškinta su havajiečių mišiniu Žingsnis 5
Kai daržovių mišinys užvirs, įberkite druskos, apynių ir lauro lapų. Išmaišykite ir virkite porą minučių.

Žingsnis 6

Skumbrė, troškinta su havajiečių mišiniu Žingsnis 6
Ant daržovių mišinio sudėkite skumbrių skerdenas, keptuvę uždenkite dangčiu ir viską kartu troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Palikite patiekalą 10 minučių pastovėti uždengtą dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos