Publikavimo data: 2024-06-16
Skumbrės ir sūrio brusketos
Tai nerealiai greitas ir labai skanus švelnių brusketų receptas. Paruoškite gardų naminį įdarą iš rūkytos skumbrės, svogūnų, kiaušinių, sūrio ir majonezo ir tepkite paruoštą įdarą storu sluoksniu ant riekelėmis pjaustytos juodos duonos. Tokiems skrebučiams geriausiai tinka juoda borodino duona. Tokias brusketas patiekite arbatai ir pusryčiams, taip pat galite jas patiekti ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Išvalykite rūkytą skumbrę, nupjaukite uodegą ir pelekus, o vidų išmeskite. Perpjaukite žuvį išilgai nugaros ir pašalinkite nugarkaulį bei kaulus.
Žingsnis 2
Nuluptą svogūną ir virtus vištų kiaušinius supjaustykite aštriu peiliu nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Atskleiskite lydytą sūrį ir stambiai jį sutarkuokite.
Žingsnis 4
Sumaišykite smulkintus svogūnus, kiaušinius, sūrį, įpilkite majonezo, sviesto, pagal skonį druskos ir pipirų bei mėgstamų prieskonių. Paruoštą masę gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Juodą duoną supjaustykite nedidelėmis ir storio riekelėmis arba įsigykite iš anksto paruoštą pjaustytą duonos variantą.
Žingsnis 6
Paruoštą faršą tepkite ant riekelėmis pjaustytos juodos duonos ir pagal skonį papuoškite žolelėmis, galite įberti alyvuogių arba alyvuogių.
Kategorijos