Skumbrės suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Skumbrės suktinukas

Skumbrės suktinukas su daržovėmis orkaitėje - nepaprastai skanus ir šventinis žuvies patiekalas. Meksikietiškos virtuvės receptas ryškus kaip pati Meksika: paprikos, morkos, sūris, česnakas ir viena skaniausių žuvų - skumbrė! Kad suktinukai išeitų skanūs, svarbu pasirinkti kokybišką žuvį. Pelekai ir uodega turi būti nepažeisti. Tai rodo, kad šaldymas ir laikymas buvo atliekamas pagal technologiją. Žuvies skerdena turi būti be įlenkimų ir nesuprantamų dėmių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skumbrės suktinukas Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves. Supjaustykite saldžiąją papriką ir svogūną kubeliais Sutarkuokite morkas. Česnaką supjaustykite į 4 plokšteles. Apkepkite česnako gabalėlius keptuvėje augaliniame aliejuje ir išimkite. Česnakų aliejuje 3-4 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Sudėkite paprikas ir toliau kepkite dar 2 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles ir sudėkite į daržoves. Nuimkite keptuvę nuo kaitlentės.

Žingsnis 2

Skumbrės suktinukas Žingsnis 2
Supjaustykite skumbrę. Atskirkite filė ir įsitikinkite, kad neliko kaulų. Filė pagardinkite druska ir pipirais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Apibarstykite filė sūriu. Ant žuvies gabalėlių tolygiai paskleiskite keptas daržoves. Kiekvieną žuvies pusę susukite į ritinėlį ir sutvirtinkite dantų krapštuku, kad ritinėlis neišsiskleistų. Įkaitinkite orkaitę iki 190 ˚C temperatūros. Suktinukus kepkite 30 minučių ant folija uždengtos skardos. Prieš patiekdami iš žuvies išimkite dantų krapštukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos