Publikavimo data: 2025-08-20
Skysta spanguolių grietinė iš šaldytų uogų
Spanguolių kisielius yra skanus vitaminų šaltinis. Šios uogos gali sustiprinti imunitetą, pagreitinti atsigavimą peršalimo metu ir net sumažinti kūno temperatūrą. Skystas kisielius tinka ne tik šaltas, bet ir karštas, o jo paruošimas neužtrunka ilgiau kaip 20 minučių. Gėrimui galima naudoti ir šaldytas uogas, kurios parduodamos įprastame prekybos centre.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Paimkite puodą storu dugnu, pripilkite į jį vandens ir pastatykite ant ugnies. Spanguoles sudėkite į maišytuvo dubenį ir gerai susmulkinkite. Sudėkite spanguoles į verdantį vandenį, suberkite cukrų ir vėl užvirinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite kiselį. Į verdantį vandenį su spanguolėmis plona srovele pilkite vandeniu atskiestą krakmolą ir nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Kai kisielius pradės tirštėti, nukelkite puodą nuo ugnies. Leiskite gėrimui kurį laiką pastovėti po dangčiu ir patiekite.
Kategorijos