Sluoksniuotas pyragas su avietėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sluoksniuotas pyragas su avietėmis

Sluoksniuotos tešlos pyragas su avietėmis yra klasikinis pyragas, kurį mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šiame recepte naudojama paruošta sluoksniuota tešla, todėl pyrago gaminimo procesas tampa daug lengvesnis. Avietes galite vartoti ir šaldytas, ir šviežias. Toks pyragas suburs visą šeimą prie didelio stalo.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotas pyragas su avietėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite avietes, cukrų ir krakmolą. Avietės išleis sultis, o krakmolas įdarą padarys ne tokį skystą.

Žingsnis 2

Sluoksniuotas pyragas su avietėmis Žingsnis 2
Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 3-4 mm storio sluoksniuotą tešlą.

Žingsnis 3

Sluoksniuotas pyragas su avietėmis Žingsnis 3
Kepimo indą išklokite pergamentiniu popieriumi. Pergamentą ištepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite iškočiotą sluoksniuotą tešlą, suformuodami šonus.

Žingsnis 4

Sluoksniuotas pyragas su avietėmis Žingsnis 4
Ant tešlos viršaus užtepkite aviečių įdarą.

Žingsnis 5

Sluoksniuotas pyragas su avietėmis Žingsnis 5
Pasiųskite pyragą kepti į 180 °C temperatūros orkaitę 30-40 minučių.

Žingsnis 6

Sluoksniuotas pyragas su avietėmis Žingsnis 6
Papuoškite pyragą cukraus pudra pagal pageidavimą. Sluoksniuotas pyragas su avietėmis paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos