Sluoksniuoti pyragėliai su serbentų džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Sluoksniuoti pyragėliai su serbentų džemu

Žiemą serbentų pyragai tinka patiekti prie rytinės arbatos ar kavos. Tai ne tik skanu, bet ir naudinga. Serbentai yra labai stiprus antioksidantas, juose yra labai daug vitamino C, taip reikalingo mums rudens ir žiemos metu. Kad nereikėtų sugaišti daug laiko ruošiant tešlą, galite naudoti paruoštą sluoksniuotą tešlą. Aukštos kokybės sluoksniuota tešla iš parduotuvės yra ne prastesnė už naminę, o pyragus galima paruošti daug kartų greičiau.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuoti pyragėliai su serbentų džemu Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite nedideliais 10*10 cm dydžio kvadratėliais. Juos lengvai iškočiokite kočėlu viena kryptimi, kad nepažeistumėte sluoksniuotos tešlos.

Žingsnis 2

Sluoksniuoti pyragėliai su serbentų džemu Žingsnis 2
Vienoje tešlos kvadrato dalyje peiliu išpjaukite skylutę arba išspauskite skylutę kepimo formele, o kitą dalį patepkite 1-2 valgomaisiais šaukštais serbentų uogienės.

Žingsnis 3

Sluoksniuoti pyragėliai su serbentų džemu Žingsnis 3
Sudėkite abi dalis taip, kad širdelė būtų viršuje. Šakute suspauskite paplotėlių kraštus. Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Aptepkite paplotėlių viršų plaktu kiaušiniu. Ant kepimo skardos dėkite iš tešlos išpjautas širdeles. Jos bus naudojamos papuošimui.

Žingsnis 4

Sluoksniuoti pyragėliai su serbentų džemu Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 175-180 ℃ ir kepkite paplotėlius apie 25-30 minučių. Jei nuspręsite šiuos pyragėlius gaminti su mieline tešla, prieš kepdami leiskite tešlai šiek tiek pakilti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos