Sluoksniuotos profiteroles su lašiša ir varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Sluoksniuotos profiteroles su lašiša ir varškės sūriu

Šių profiterolių paragavau draugės gimtadienio vakarėlyje. Jie labai švelnūs, traškūs, o įdaras tiesiog tirpsta burnoje. Jie tinka kaip užkandis per bet kokią šventę, o jiems gaminti skirtos sluoksniuotos tešlos galima įsigyti beveik kiekvienoje parduotuvėje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos profiteroles su lašiša ir varškės sūriu Žingsnis 1
Atšildykite tešlą, išklokite ją ant stalo ir stikline išpjaukite apskritimus. Kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite ant jos apskritimus.

Žingsnis 2

Pašaukite į 170 laipsnių įkaitintą orkaitę 7-10 minučių. Patikrinkite, ar plutelė paruošta, kai tik ji taps auksinė, tada išimkite bandeles. Leiskite joms atvėsti, tada perpjaukite per pusę per vidurį, bet ne iki galo.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos profiteroles su lašiša ir varškės sūriu Žingsnis 3
Kol bandelės kepa ir atvėsta, paruoškite įdarą: lašišą ir agurką supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su sūriu. Nesūdykite.

Žingsnis 4

Sluoksniuotos profiteroles su lašiša ir varškės sūriu Žingsnis 4
Į atvėsusias bandeles sudėkite įdarą. Galite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos