Publikavimo data: 2024-09-17
Sluoksniuotos profiteroles su lašiša ir varškės sūriu
Šių profiterolių paragavau draugės gimtadienio vakarėlyje. Jie labai švelnūs, traškūs, o įdaras tiesiog tirpsta burnoje. Jie tinka kaip užkandis per bet kokią šventę, o jiems gaminti skirtos sluoksniuotos tešlos galima įsigyti beveik kiekvienoje parduotuvėje.
Žingsnis 1
Atšildykite tešlą, išklokite ją ant stalo ir stikline išpjaukite apskritimus. Kepimo skardą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite ant jos apskritimus.
Žingsnis 2
Pašaukite į 170 laipsnių įkaitintą orkaitę 7-10 minučių. Patikrinkite, ar plutelė paruošta, kai tik ji taps auksinė, tada išimkite bandeles. Leiskite joms atvėsti, tada perpjaukite per pusę per vidurį, bet ne iki galo.
Žingsnis 3
Kol bandelės kepa ir atvėsta, paruoškite įdarą: lašišą ir agurką supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su sūriu. Nesūdykite.
Žingsnis 4
Į atvėsusias bandeles sudėkite įdarą. Galite patiekti.
Kategorijos