Publikavimo data: 2024-06-15
Sluoksniuotos salotos su krabų lazdelėmis
Europos virtuvėje sudėtingos salotos užtikrintai užima pirmaujančią vietą, ir ši tendencija tęsiasi jau daugelį metų. Paslaptis ta, kad šį stebėtinai paprastą ir skanų patiekalą galima pagaminti iš esmės iš bet kokių produktų. Siūlome skanių ir sveikų sluoksniuotos tešlos salotų, pagamintų iš tradicinių Europos virtuvės produktų, receptą.
Žingsnis 1
Paruoštus kiaušinius padalykite į baltymus ir trynius. Ant plokščios lėkštės dugno padėkite 15 cm skersmens formavimo žiedą. Kiaušinių baltymus sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į pirmąjį salotų sluoksnį. Sutarkuokite krabų lazdeles ir išdėliokite jas lygiu sluoksniu ant baltymų. Dvi krabų lazdeles palikite salotoms papuošti. Pagardinkite pipirais ir druska. Krabų lazdelių sluoksnį aptepkite majonezu.
Žingsnis 2
Žaliuosius svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Dalį supjaustytų svogūnų palikite paruoštoms salotoms papuošti. Kitame sluoksnyje sudėkite griežinėliais supjaustytus žaliuosius svogūnus. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite ant svogūnų sluoksnio. Ant sūrio sluoksnio padarykite majonezo tinklelį.
Žingsnis 3
Ant morkų uždėkite korėjietiškų morkų sluoksnį. Ant morkų sluoksnio užtepkite majonezo tinklelį. Kiaušinių trynius sutarkuokite smulkia tarka ir uždėkite ant paskutinio salotų sluoksnio. Dėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių, kad sustingtų. Prieš patiekdami supjaustykite likusias krabų lazdeles plonais griežinėliais. Salotų paviršių papuoškite krabų lazdelėmis ir žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos