Publikavimo data: 2024-06-22
Sluoksniuotos silkės po kailiniais
Silkė po kailiu - vienos mėgstamiausių mano salotų. Pirmiausia todėl, kad jos skanios ir sočios, o antra, nes yra nebrangios. Aš ją gaminu su nedideliu "tvistu", todėl ji tampa dar sultingesnė.
Žingsnis 1
Bulves, kiaušinius, morkas ir burokėlius virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Nulupkite visas daržoves nuo odelės.
Žingsnis 3
Silkės filė supjaustykite kubeliais ir išdėliokite ant plačios lėkštės dugno.
Žingsnis 4
Tada supjaustykite svogūną kubeliais ir sudėkite ant silkės.
Žingsnis 5
Sluoksnį patepkite majonezu ir ant viršaus užberkite tarkuotų bulvių. Bulves pasūdykite ir užpilkite šiek tiek aliejaus iš silkės stiklainio.
Žingsnis 6
Patepkite majonezu ir ant viršaus sudėkite tarkuotus kiaušinius. Pasūdykite, įdėkite sviesto ir majonezo.
Žingsnis 7
Toliau - tarkuotų morkų, sviesto ir majonezo sluoksnis.
Žingsnis 8
Paskutinis sluoksnis - tarkuoti burokėliai, taip pat druska ir majonezas.
Žingsnis 9
Paruoštas salotas šiek tiek (apie 15-20 min.) padėkite į šaldytuvą, tada galite patiekti. Gero apetito!
Kategorijos