Publikavimo data: 2024-06-24
Sluoksniuotos suši pyrago salotos
Šis salotų pyragas ruošiamas kaip sušiai su žuvimi ir daržovėmis. Patiekalui tinka bet kokia raudona žuvis. Salotoms skirti ryžiai turėtų būti lipnūs, turintys daug krakmolo, kad pyragas nesubyrėtų. Tokios rūšys yra, pavyzdžiui, jazminai ir nishiki. Svarbiausia, kad ryžiai būtų apvalūs ir balti: rudieji ir ilgagrūdžiai ryžiai nebetinka, nes juose mažai krakmolo. Ryžiai nedirgina virškinamojo trakto gleivinės, be to, iš organizmo pasisavina druskos perteklių.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Smulkiai supjaustykite norį. Smulkiai supjaustykite agurkus ir avokadą. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite sušių pyrago salotas. Į ryžius sudėkite griežinėliais pjaustytą nori ir sumaišykite. Padalykite į tris dalis. Ant pirmojo ryžių sluoksnio uždėkite avokadą. Apšlakstykite jį majonezu. Ant viršaus dėkite antrąją ryžių dalį ir agurkus. Tada vėl dėkite ryžius. Juos aptepkite sūriu ir ant viršaus uždėkite žuvies gabalėlius. Pabarstykite juodosiomis sezamo sėklomis.
Kategorijos