Sluoksniuotos sušių pyrago salotos su raudona žuvimi ir Filadelfijos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Sluoksniuotos sušių pyrago salotos su raudona žuvimi ir Filadelfijos sūriu

Sluoksniuotos sušių torto salotos - neįprasta ir originali šventinio stalo idėja. Patiekalas pagal ingredientus atkartoja garsųjį "Filadelfijos" suktinuką su varške, žuvimi ir agurkais. Pats suktinukas pavadinimą gavo dėl sudėtyje esančio "Philadelphia" sūrio, o ne to paties pavadinimo miesto garbei, ir pirmą kartą buvo paruoštas Niujorke. Laikui bėgant ši sušių rūšis paplito Jungtinėse Amerikos Valstijose ir išpopuliarėjo visame pasaulyje.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos sušių pyrago salotos su raudona žuvimi ir Filadelfijos sūriu Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais. Agurką perpjaukite išilgai. Supjaustykite norio lapus pagal serviravimo lėkštės dydį.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos sušių pyrago salotos su raudona žuvimi ir Filadelfijos sūriu Žingsnis 2
Surinkite sušių salotų pyragą. Nori lakštą padėkite ant lėkštės šiurkščiu paviršiumi į viršų. Suberkite nedidelį kiekį ryžių ir jais uždenkite lakštą, jį sutankindami. Paskleiskite sūrį ir išdėliokite agurkus bei žuvį. Pabarstykite sezamo sėklomis. Sluoksnius pakartokite dar 2 kartus su likusiais "Nori" lakštais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos