Publikavimo data: 2024-09-17
Sluoksniuotos šventinio pyrago salotos
Daugiasluoksnių salotų pyragas "Šventinis" harmoningai sujungia sudėtingą skonių gamą, kurią sudaro sotus virtas kiaulienos liežuvis, kurį galima pakeisti jautienos liežuviu, aštrūs marinuoti svogūnai, švelnus sūris ir sultingi granatų grūdeliai. Tokio šventinio patiekalo ruošimą reikėtų suplanuoti iš anksto, kad salotų pyragui pagaminti būtų paruošti visi reikalingi ingredientai. Produktai išdėliojami sluoksniais tam tikra tvarka, pamirkomi majonezo padaže ir papuošiami granatų grūdeliais.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Svogūnus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su actu ir cukrumi, sutrinkite šakute ir palikite 10 minučių. Sutarkuokite bulves, sūrį ir kiaušinius. Smulkiai supjaustykite virtą liežuvį.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į plokščią lėkštę kaip pirmą sluoksnį sudėkite bulves, pasūdykite, ištepkite majonezu, tada išdėliokite liežuvį ir padažą, trečią sluoksnį sudaro svogūnai, tada kiaušiniai, druska ir majonezas. Paskutinis sluoksnis - sūris ir likęs majonezas.
Kategorijos