Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis

Tortas yra pagrindinis kiekvienos šventės patiekalas. Naudojant sluoksniuotą tešlą būtina atkreipti dėmesį į tai, kad į tešlos sudėtį neįeina mielės. Taip pat geriau naudoti grietinę su didesniu riebalų procentu, tada kremas bus geriau išplaktas. Nesudėtinga, tačiau į tokius svarbius dalykus reikėtų atsižvelgti gaminant tortą iš sluoksniuotos tešlos.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis Žingsnis 1
Norėdami pagaminti kremą, mikseriu suplakite kondensuotą pieną, karvės pieną ir cukraus pudrą.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis Žingsnis 2
Kiekvieną sluoksniuotos tešlos paplotėlį pašaukite į orkaitę. Palaukite, kol viena pusė lengvai apskrus, tada apverskite į kitą pusę. Antroji pusė užtruks trumpiau.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis Žingsnis 3
Kiekvieną pyragą aptepkite kremu ir pabarstykite kokosų drožlėmis. Paruoštą tortą dėkite į šaldytuvą bent dviem valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos