Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis

Tortas yra pagrindinis kiekvienos šventės patiekalas. Naudojant sluoksniuotą tešlą būtina atkreipti dėmesį į tai, kad į tešlos sudėtį neįeina mielės. Taip pat geriau naudoti grietinę su didesniu riebalų procentu, tada kremas bus geriau išplaktas. Nesudėtinga, tačiau į tokius svarbius dalykus reikėtų atsižvelgti gaminant tortą iš sluoksniuotos tešlos.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis Žingsnis 1
Norėdami pagaminti kremą, mikseriu suplakite kondensuotą pieną, karvės pieną ir cukraus pudrą.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis Žingsnis 2
Kiekvieną sluoksniuotos tešlos paplotėlį pašaukite į orkaitę. Palaukite, kol viena pusė lengvai apskrus, tada apverskite į kitą pusę. Antroji pusė užtruks trumpiau.

Žingsnis 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis Žingsnis 3
Kiekvieną pyragą aptepkite kremu ir pabarstykite kokosų drožlėmis. Paruoštą tortą dėkite į šaldytuvą bent dviem valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos