Publikavimo data: 2024-06-09
Sluoksniuotos tešlos pyragas su kokoso drožlėmis
Tortas yra pagrindinis kiekvienos šventės patiekalas. Naudojant sluoksniuotą tešlą būtina atkreipti dėmesį į tai, kad į tešlos sudėtį neįeina mielės. Taip pat geriau naudoti grietinę su didesniu riebalų procentu, tada kremas bus geriau išplaktas. Nesudėtinga, tačiau į tokius svarbius dalykus reikėtų atsižvelgti gaminant tortą iš sluoksniuotos tešlos.
Žingsnis 1
Norėdami pagaminti kremą, mikseriu suplakite kondensuotą pieną, karvės pieną ir cukraus pudrą.
Žingsnis 2
Kiekvieną sluoksniuotos tešlos paplotėlį pašaukite į orkaitę. Palaukite, kol viena pusė lengvai apskrus, tada apverskite į kitą pusę. Antroji pusė užtruks trumpiau.
Žingsnis 3
Kiekvieną pyragą aptepkite kremu ir pabarstykite kokosų drožlėmis. Paruoštą tortą dėkite į šaldytuvą bent dviem valandoms.
Kategorijos